Rob van der Voort Parket

http://www.robvandervoortparket.nl/


Vloeren informatie

Houten vloer

Een houten vloer geeft sfeer, warmte en gezelligheid aan je huis en isoleert. Het past goed in de woonkamer, maar ook op een slaap- of zolderkamer komt een houtenvloer goed tot zijn recht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat houten vloeren populair zijn. In de regel zie je als houten vloer uiteenlopen van parket of lamelparket, laminaat tot vloerdelen en planken. Als houtsoort zie je over het algemeen toch een eiken vloer.

Variaties

Een houten vloer is er in verschillende typen. De meest bekende is traditioneel parket. Daarnaast kennen we lamelparket, laminaat, een vloer van houten planken en verouderde houten vloeren. Zeker de houten vloeren van verouderde planken doen het de laatste tijd er goed en we zien de vraag naar dit vloertype dan ook sterk stijgen.

Houtsoorten

Houten vloeren zijn een natuurproduct. De houtsoort die gebruikt wordt, bepaalt grotendeels de uitstraling van de woning, het bedrijf of winkel. Zo zijn eiken vloeren (vooral wit eiken al of niet gerookt is nu populair) prachtig en warm. Beuken wordt wat minder gebruikt als houtsoort, maar merbau en kambala zijn daarentegen nu weer populair als donkere vloeren. Liever een lichte vloer? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Onderhoud houten vloeren

Een houten vloer gaat - mits goed onderhouden - levenslang mee en kan zeer veel verdragen.
Bij Rob van der Voort Parket onderhouden we ook parketvloeren. Wilt u uw parket laten schuren, lakken of renoveren? Dat kan. Voor vragen of een gratis vloerinspectie komt u langs in onze winkel, belt u met 020 - 497 8517 mailt u ons of gebruikt u het afspraakformulier.
Twitter